Gentofte kommune

Gentoftekolonierne

Handels- og tilmeldingsbetingelser

Handels- og tilmeldingsbetingelser

For deltagelse i feriekoloni sommeren 2024, skal der nu ansøges om plads online. 

For at tilmelde dit barn til skolens feriekoloni skal du udfylde vores online ansøgningsblanket. Ansøgningen skal være foretaget senest den 23.februar 2024.

Prisen for et ophold på 6 dage er:
1.800 kr. for det første barn,
1.500 kr. for det andet barn og
1.100 kr. for hvert følgende barn.

Opholdet inkluderer alt fra transport til mad og en masse sjove aktiviteter og udflugter.

Medio marts 2024 vil du få besked om, hvorvidt der er blevet plads til dit barn på årets feriekoloni.

I juni vil du modtage yderligere besked omkring mødested, mødetid og andre praktiske oplysninger.

Fortrydelsesret: Refusion / afbud:

Skulle du blive nødt til senere at melde afbud, bedes dette snarest meddelt skolens kolonirepræsentant. I tilfælde af afbud efter 1. maj refunderes det indbetalte beløb ikke, medmindre der er tale om sygdom, og der kan fremvises en lægeerklæring eller hospitalsrapport. Manglende betaling regnes ikke for et gyldigt afbud.

Hvis dit barn skal hjem i utide skal du selv betale udgiften.

Betaling: 

Efter der er givet tilsagn, vil du modtage en mail med et link til en side, hvor du kan betale online, med Visa kort, MasterCard eller Maestro kort. Betalingen skal ske inden 5. april 2024, ellers risikerer man at miste sin plads.

Fortrolighedspolitik:

Ved indsendelse af tilmelding på gentoftekolonierne.dk indsender i data om eleven via en SSL krypteret forbindelse. Vi opbevarer alt data krypteret og på sikre servere. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. Vi opsamler oplysningerne, for at sikre vi har alt relevant data på jer som værger og jeres børn, i tilfælde af situationer på kolonien hvor disse skal bruges. 

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Menu