Gentofte kommune

Gentoftekolonierne

Handels- og tilmeldingsbetingelser

Handels- og tilmeldingsbetingelser

For deltagelse i feriekoloni sommeren 2022, skal der nu ansøges om plads online. 

For at tilmelde dit barn til skolens feriekoloni skal du udfylde vores online ansøgningsblanket. Ansøgningen skal være foretaget senest den 11.februar 2022.

Prisen for et ophold på 8 dage er i år:

  • 1.500 kr. for det første barn,
  • 1.150 kr. for det andet barn og
  • 950 kr. for hvert følgende barn.

For dette beløb fås rejse, kost og logi samt mulighed for udflugter i området.

Når beløbet kan sættes så lavt, skyldes det, at lederne udfører arbejdet uden løn og at Gentofte Kommune yder et væsentligt tilskud til driften af kolonierne.

Senest 15. april 2022 modtager du en mail om hvorvidt dit barn har fået plads på årets feriekoloni. Derefter vil du senest 1.maj 2022 modtage en mail med et link til en side, hvor du kan betale online, med Visa kort, MasterCard eller Maestro kort. Betaling inden 1.juni 2022.

Du vil i starten af juni måned få yderligere besked omkring mødested, mødetid og andre praktiske oplysninger.

Fortrydelsesret: Refusion / afbud:

Skulle du blive nødt til senere at melde afbud, bedes dette snarest meddelt skolens kolonirepræsentant. Afbud inden d. 1 juni 2022 kan ske med fuld refusion. Ved afbud efter den 1. juni fradrages et beløb på 300 kr. til allerede afholdte udgifter. Ved afbud senere end 15 dage før koloniopholdet fradrages halvdelen af det indbetalte beløb. Manglende betaling regnes ikke for et gyldigt afbud.

Hvis dit barn skal hjem i utide skal du selv betale udgiften.

Betaling: 

Når jeres ansøgning om koloniophold er blevet godkendt, modtager i en mail med betalingslink for at betale for opholdet. I kan betale med Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Når pengene går ind, vil vi inden for 10 dage hæve dem til dækning af jeres barn/børns koloniophold. 

Fortrolighedspolitik:

Ved indsendelse af tilmelding på gentoftekolonierne.dk indsender i data om eleven via en SSL krypteret forbindelse. Vi opbevarer alt data krypteret og på sikre servere. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. Vi opsamler oplysningerne, for at sikre vi har alt relevant data på jer som værger og jeres børn, i tilfælde af situationer på kolonien hvor disse skal bruges. 

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Menu