Gentofte kommune

Gentoftekolonierne

Feriekoloni

Gentofte Kommunelærerforening tilbyder elever fra kommunens folkeskoler feriekoloniophold af op til 8 dages varighed.

Feriekolonierne finder sted på de af Gentofte Kommune og Gentofte Kommunelærerforenings Feriekolonier i fællesskab ejede ejendomme Broager og Solgården.

Feriekolonierne er beliggende i Sønderjylland og på Bornholm.

Gentofte Kommunelærerforenings Feriekolonier har fra 1929 tilbudt elever fra kommunens folkeskoler at komme på feriekoloni i skolernes sommerferie.

Vi tilbyder skolekolonier, altså at de enkelte skoler har deres egen koloni med elever fra skolen og lærere fra skolen. Alle lærere deltager i kolonierne frivilligt og uden løn.

I år tilbyder Bakkegårdsskolen, Dyssegårdsskolen, Gentofte Skole, Hellerup Skole, Skovgårdsskolen og Tjørnegårdsskolen og Tranegårdskolen feriekolonihold. Prisen: Se under den enkelte skole.  Der er søskendemoderation.

Rejsen til kolonierne foregår med Bornholmerbussen og lokale vognmænd med udrejse og hjemrejse lørdage. Hellerup Skole har hjemrejse fredag.

På kolonierne er der ansat personale, der står for madlavning og rengøring. Dog skal elever og lærere selv hjælpe til med at holde værelser og opholdsrum i pæn stand.

 

Ansøgning om deltagelse på feriekoloni foregår online.

Der åbnes for tilmelding tirsdag den 31.januar 2023 klokken 08.00.

Ansøgningsprocedure: 

  1. På siden: http://gentoftekolonierne.dk/skoler, vælger i den skole jeres barn/børn går på, her kan i læse om feriekolonien, og bruge linket til  ansøgning. 
  2. Brug linket på denne side, til at tilmelde jeres barn/børn til lejrskolen. I kan tilmelde 1 barn af gangen. Husk at benytte samme e-mail hvis I tilmelder flere børn, for at opnå søskende rabat. Ansøgningsfrist 28.februar 2023. 
  3. Senest 31.marts 2023 modtager I en mail om hvorvidt dit barn har fået plads på årets feriekoloni. Derefter vil du senest 1.maj 2023 modtage en mail med et link til en side, hvor du kan betale online, med Visa kort, MasterCard eller Maestro kort. Betaling inden 1.juni 2023.
  4. I juni modtager I en mail med alle de praktiske oplysninger i forbindelse med feriekolonien.
Menu