Gentofte kommune

Gentoftekolonierne

Feriekoloni

Tag med på en uforglemmelig feriekolonioplevelse i sommeren 2024. Årets feriekolonier for børn og unge i kommunens folkeskoler byder på spændende aktiviteter, sjove udflugter og en masse nye venskaber. Uanset om du er til eventyr i naturen, kreative workshops eller sportsaktiviteter, er der noget for enhver smag.

Feriekolonierne afholdes på Broager i Sønderjylland og Solgården på Bornholm, hvor Gentofte Kommune og Gentofte Kommunelærerforening i fællesskab har ejendommene. Feriekolonien tilbydes af Gentofte Kommunelærerforening, der siden 1929 har sendt elever fra kommunens folkeskoler på feriekoloni i skolernes sommerferie.

Vores erfarne og engagerede kolonirepræsentanter sørger for en tryg og lærerig oplevelse, hvor børnene kan udforske deres interesser og styrke sociale færdigheder. Vi tilbyder skolekolonier. Det betyder at de enkelte skoler har deres egen feriekoloni med elever fra egen skole og kolonilederne vil typisk også komme fra skolen. Kolonilederne deltager ulønnet og frivilligt på sommerkolonierne. Den frivillige indsats er en forudsætning for, at vi kan blive ved med at afholde sommerkolonierne og sikre sjove og mindeværdige ferier.

I år tilbyder Bakkegårdsskolen, Dyssegårdsskolen, Gentofte Skole, Hellerup Skole, Maglegårdsskolen, Skovgårdsskolen, Tjørnegårdsskolen og Tranegårdskolen feriekolonihold. Prisen for første barn er 1.800 kr. (Der er søskendemoderation ved tilmelding af flere børn). Opholdet inkluderer alt fra transport til mad og en masse sjove aktiviteter og udflugter.

Rejsen til kolonierne foregår med Kombardo Expressen og lokale busselskaber med udrejse søndag og hjemrejse fredag.

På kolonierne er der ansat personale, der står for madlavning og rengøring. Dog skal elever og koloniledere selv hjælpe til med at holde værelser og opholdsrum i ren og ryddelig stand.

Så pak rygsækken og glæd dig til en sommer fyldt med sjov, læring og nye eventyr på feriekolonien i 2024.

 

Ansøgning om deltagelse på feriekoloni foregår online.

Der åbnes for tilmelding onsdag den 10. januar 2024.

Ansøgningsprocedure: 

  1. På siden: https://gentoftekolonierne.dk/skoler, vælger du den skole du har børn på, her kan du læse om feriekolonien, og finde link til ansøgningen. 
  2. Via linket til barnets skole kan du lave tilmeldingen til årets feriekoloni. Tilmelder du flere børn, skal du tilmelde et barn ad gangen. Husk at benytte samme e-mail, når du tilmelder flere børn, for at opnå søskenderabat. Ansøgningsfristen er den 23.februar 2024. 
  3. Medio marts 2024 modtager du en mail om hvorvidt der er blevet plads til dit barn på årets feriekoloni. Ultimo marts 2024 vil du modtage en mail med et link til en side, hvor du kan betale online, med Visa kort, MasterCard eller Maestro kort. Læs handels- og tilmeldingsbetingelser.
  4. I juni modtager I en mail med alle de praktiske oplysninger i forbindelse med feriekolonien.
Menu