Gentofte kommune

Gentoftekolonierne

Feriekoloni

Gentofte Kommunelærerforening tilbyder elever fra kommunens folkeskoler feriekoloniophold af op til 7 dages varighed.

Feriekolonierne finder sted på de af Gentofte Kommune og Gentofte Kommunelærerforenings Feriekolonier i fællesskab ejede ejendomme Broager, Solgården og Vesterhavsgården.

Gentofte Kommunelærerforenings Feriekolonier har fra 1929 tilbudt elever fra kommunens folkeskoler at komme på feriekoloni i skolernes sommerferie.

Vi tilbyder skolekolonier, altså at de enkelte skoler har deres egen koloni med elever fra skolen og lærere fra skolen. Alle lærere deltager i kolonierne frivilligt og uden løn.

I år tilbyder Bakkegårdsskolen, Dyssegårdsskolen, Gentofte Skole, Hellerup Skole, Munkegårdsskolen, Skovgårdsskolen, og Skovshoved Skole feriekolonihold. Prisen er igen i år 1.500 kr.  Der er søskendemoderation.

Rejsen til kolonierne foregår med lokale vognmænd med udrejse og hjemrejse lørdage.

På kolonierne er der ansat personale, der står for madlavning og rengøring. Dog skal elever og lærere selv hjælpe til med at holde værelser og opholdsrum i pæn stand.

Feriekolonierne er beliggende i Sønderjylland, på Bornholm og i Nordjylland.

Ansøgning om deltagelse på feriekoloni foregår online.

Der åbnes for tilmelding mandag den 31.januar 2022 klokken 08.00.

Ansøgningsprocedure: 

  1. På siden: http://gentoftekolonierne.dk/skoler, vælger i den skole jeres barn/børn går på, her kan i læse om feriekolonien, og bruge linket til  ansøgning. 
  2. Brug linket på denne side, til at tilmelde jeres barn/børn til lejrskolen. I kan tilmelde 1 barn af gangen. Husk at benytte samme e-mail hvis I tilmelder flere børn, for at opnå søskende rabat. Ansøgningsfrist 28.februar 2022. 
  3. Senest 8. april 2022 modtager I en mail om hvorvidt dit barn har fået plads på årets feriekoloni. Derefter vil du senest 1.maj 2022 modtage en mail med et link til en side, hvor du kan betale online, med Visa kort, MasterCard eller Maestro kort. Betaling inden 1.juni 2022.
  4. I juni modtager I en mail med alle de praktiske oplysninger i forbindelse med feriekolonien.
Menu